A global citizen science platform
to discover, share and identify wildlife

Join Project Noah!

Black capuchin

Sapajus nigritus

Description:

•They are omnivorous. •They are diurnal. •They live in groups of 8 to 35 individuals.

Habitat:

Atlantic forest -I saw this monkey in Rio de Janeiro (Brazil)


Species ID Suggestions



Sign in to suggest organism ID

Comments

BrunoMoller
Spotted by
BrunoMoller

Rio de Janeiro, RJ, Brazil

Lat: -22.96, Long: -43.28

Spotted on Jan 17, 2016
Submitted on Apr 29, 2016

Related Spottings

Mono Capuchino Tufted capuchin tufted capuchin Black Capped Capuchin

Nearby Spottings

Golden orb-web spider Spotting Spotting Ring-tailed coati